Asiantuntijuutta huoltoriitoihin

Minulta Sinulle auttaa Sinut pahimman yli. Annamme Sinulle henkistä tukea, mutta myös konkreettista apua ja neuvoja eri tilanteisiin. Olemme erikoistuneet huoltoriitoihin.

Perehdyttyämme tarkoin tilanteeseesi mietimme yhdessä, kuinka etenemme asiassa. Voimme halutessasi sopia neuvottelun tai antaa puhelinneuvontaa asiaasi liittyen. Puhelinnumeron saat sähköpostitse. Neuvonta onnistuu myös etänä. Olemme valmiina auttamaan Sinua aina, kun tarvitset apua. Joskus tilanne saattaa kärjistyä lyhyelläkin aikavälillä, jolloin on tärkeää harkita tarkoin, kuinka toimia tai viestiä narsistin kanssa.

Autamme Sinua löytämään parhaat mahdolliset tukijoukot ympärillesi. Tämä on tärkeää, sillä yleensä narsistien piirissä olevien asiakkaiden tilanteet ovat erittäin hankalia. Jos tilanteesi vaatii taitavan lakimiehen palveluita, meillä on sellainen valmiina. Voit myös ehkä haluta vaihtaa lakimiestä tai etsiä itsellesi terapeuttia- me autamme Sinua siinäkin. Olemme valmiita myös tulemaan tueksesi erilaisiin neuvotteluihin, kuten lakitoimistoon, lastenvalvojalle tai oikeudenkäyntiin.

Vahva henkinen tukijoukko on narsistin uhrin tärkein voimavara silloin, kun omat voimat ja tahto eivät riitä. Luemme myös tarvittaessa laadittuja sopimuksia sekä autamme ottamaan tärkeät seikat huomioon uusia sopimuksia luonnosteltaessa. Narsistin kanssa sopimusten tulee olla täysin aukottomia.

Me autamme Sinua, koska Sinä olet itsellesi arvokkain.

Olemme rajanneet toiminnastamme pois tapaukset, jotka sisältävät päihteiden väärinkäyttöä tai fyysistä väkivaltaa.