Asiakaspalautteet


”Sain ihanaa kuuntelevaa asiantuntijuutta sekä hyvät eväät siihen, miten lähden viemään eroa ja asioita narsistin kanssa eteenpäin. Noilla eväillä olen pärjännyt hyvin ja etenen yhteisesti laatimamme suunnitelman mukaan. Kun on tekemisissä narsistin kanssa, on äärimmäisen tärkeää saada vertaistukea toiselta, joka on kokenut samaa. Minä en ole hullu, vaan joku oikeasti ymmärtää, mitä olen käymässä läpi. Tapaamisen jälkeen omat palikat päässä loksahtivat paikoilleen ja ymmärsin, millaisen ihmisen kanssa olen tekemisissä. Sydämellinen kiitos tuestanne!”

Nainen, 46 vuotta.


”Palvelunne on ainutlaatuista, en ole mistään saanut narsistin uhrin puolisona näin kattavaa ymmärrystä ja varmuutta siitä ettei syypää ole aina minä, meidän suhde on myös niin alussa että saa tosissaan antaa paljon aikaa että tilanne muuttuu suuntaan jos toiseen. Suuri kiitos teidän tekemästä työstä, kunpa kaikki narsistien uhrit ja uhrien uudet puolisot löytäisivät teudän palvelunne.”

 Mies, 35 vuotta


”Erostani lasteni isästä on jo kulunut vuosia. Viimeiset kaksi vuotta etenkin nuorempi lapseni on oireillut voimakkaasti ja olen epätoivoisesti yrittänyt saada meille apua eri tahojen kautta. Toivoen, että ulkopuolisen asiaan puuttuminen auttaisi luomaan terveen kasvatuskumppanuuden. Tuntui, että hakkaan vain päätäni seinään. Kukaan ei ymmärrä mistä puhun, tai osaa auttaa. Sitten eteeni tuli Minulta Sinulle yhteystiedot ja päätin ottaa yhteyttä. Kuinka helpottavaa olikaan puhua ihmisen kanssa, joka ymmärtää täysin, mistä puhun, eikä muodosta omia tulkintojaan kertomastani todellisuudesta. Tuija sai minut myös lopullisesti tajuamaan, että narsistivanhemman kanssa on turha yrittää luoda avointa ja luottamuksellista vanhemmuutta. Vertaistuki, käytännön neuvot ja uskon luominen omalta osaltani rakkaudellisen, turvallisen ja rehellisen vanhemmuuden kantavaan voimaan tällaisessakin tilanteessa auttoivat minua eteenpäin.  Kiitos! <3”

Nainen, 39 vuotta


”Ystäväni vinkistä otin yhteyttä Narsistien uhrien tukeen, netin kautta.

Luimme yhdessä ystävän kanssa kertomuksia elämästä narkin kanssa, tippa silmässä.

Minun tilanteeni on viimeiset 6 vuotta ollut yhtä oikeushelvettiä. Narkki nostaa uusia kanteita puolenvuoden välein, ja mitä, käräjäoikeus ottaa ne vastaan! Hovioikeuden päätöksestä oli kulunut vain puoli vuotta ja taas uutta kannetta päälle. Olimme naimisissa yli 20 vuotta ja tarina on se ihan tuttu, tiettyä kaavaa noudattava, ensin maailman ihanin ja pian syypää kaikkeen huonoon, enkä osannut enää mitään, enkä varsinkaan ymmärtänyt, kun olen niin tyhmä. Myös väkivalta tuli kuvaan.

Apu ja tuki, jota sain Tuijalta, oli aivan käsittämättömän vapauttavaa! Juuri sana vapauttavaa on niin oikea siihen mitä tunsin. Sitä ei itse ymmärrä tässä pyörityksessä, kun on ollut yli 20 vuotta narkin alistettavana, enää en tiennyt mikä on totta ja mikä narkin todellisuutta, minulla ei ollut enää rajoja ollenkaan, olin näkymätön. Kuinka saikaan huomata miten ”pimeässä” olin kulkenut, todellisuus täysin vääristynyttä. Huomaan vaan, että minulla on vielä paljon työtä tehtävänä, ennen kuin olen ns. selvillä vesillä, mutta Tuijan napakat ja oikeat neuvot ovat auttaneet aivan järkyttävän paljon, ohjeet rajojen pitämisestä ja kuinka narkki ei ansaitse ajatustakaan. Todella vapauttavaa ja ihanaa.”

Nainen, 52 vuotta


”Kun elämä tuntui raskaalta enkä tuntenut löytäväni mistään apua, minulle annettiin Minulta Sinulle- yrityksen yhteystiedot. Päätin ottaa yhteyttä, vaikka tässä vaiheessa usko ja voimat tuntuivat olevan vähissä. Epäilys siihen, voiko oikeasti löytää apua vai joudunko ikuisesti elämään narsistin ehdoilla, hiipivät ajatuksiini.

Tavatessani Tuijan vastaanotto oli lämmin ja turvallinen. Tapaamisen jälkeen oloni oli voimaantunut ja sain uutta energiaa ja voimaa taisteluuni irrottautua narsistista.

Tuija osasi hienosti ohjata ja neuvoa oikeaan suuntaan. Nyt minulla on suunnitelma ja suunta jatkaa eteenpäin. Helppoa se ei tule olemaan, mutta nyt tiedän, että apua ja tukea on saatavilla juurikin täältä.”

Nainen, 35 vuotta


”Sain käytännön vinkkejä ja eväitä mukaani, miten toimia vaikeassa tilanteessani. Laajan taustakartoituksen ansiosta aikaa ei kulunut vastaanotolla tarinani kertomiseen.”

Nainen, 39 vuotta