Meistä

Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja mindfulness- ohjaaja ja suorittanut psykoterapeuttiset valmiudet, tähtäimessäni valmistua psykoterapeutiksi. Omassa yrityksessäni olen tehnyt terapiatyötä ja huoltoriitakonsultaatioita neljän vuoden ajan. Tätä ennen työskentelin opetus- ja kasvatusalalla nuorten parissa yli 20 vuotta, pohjakoulutukseltani olen filosofian maisteri.

Omakohtainen kokemukseni johdatti minut tälle tielle ja saan toteuttaa unelmaani voidessani auttaa muita. Minulta Sinulle-terapiapalvelu syntyi tuskasta ja toivosta, ja tuota toivoa haluan välittää myös asiakkailleni.

Käytän työssäni monipuolisesti kognitiivis-integratiivisia työtapoja sekä tietoisen läsnäolon harjoituksia, jotka tutkitusti helpottavat masennusta ja ahdistuneisuutta. Seuraan aktiivisesti uusimpia tutkimuksia psykologian ja psykoterapian alalta, luen aihepiiriin liittyvää kirjallisuutta ja laajennan osaamistani lisäkoulutusten avulla.

Terapeuttina olen helpostilähestyttävä, kuunteleva ja empaattinen. Tunnistan kokemukseni kautta häiriöisen käyttäytymistavan ja sen tuhoavan vaikutuksen minuuteen. Lähisuhdeväkivalta jättää aina vaurionsa, mutta niistä on kuitenkin mahdollista toipua- autan Sinua mielelläni matkallasi. Minulla on myös pitkä kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja moni nuori onkin saanut apua erityyppisiin ahdistuneisuusongelmiin vastaanotollani. Olen yksityiselämässäni käynyt myös läpi huoltajuusoikeudenkäyntiprosessin ja tiedän, kuinka pelottava ja raskas tie se on- ei ainoastaan uhrille vaan myös lapsille ja koko perheelle. Konkreettisten neuvojeni ja vahvan henkisen tukeni avulla jokainen asiakkaani on selvinnyt siitä ja pystynyt suuntaamaan elämässään eteenpäin.

Otan asiakkaita vastaan pääasiallisesti etänä, mutta lähikäynnit Tampereella ja Parkanossa ovat myös mahdollisia. Olet lämpimästi tervetullut!

Tuija Niemenmaa, Apua Minulta Sinulle Oy

Ota yhteyttä

Työn luonteen vuoksi ajanvaraukset ja tiedustelut yhteydenottolomakkeella. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä