Asiakaspalaute

Olin vihdoin tehnyt päätöksen laittaa välit poikki narsistiseen ”ystävääni”, mutta samalla minulla oli valtava pelko seurauksista. Samaan aikaan oloni oli hyvin tyhmä, kun olin sietänyt ja katsonut kostoa, valheita, muiden ja itseni lyttäämistä ja hyväksikäyttöä vuosia. Päätin ottaa Tuijaan yhteyttä ja heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien tunsin, että en olekaan tyhmä. Terapian aikana opin itsestäni valtavasti ja sain itsevarmuuteni takaisin. Tuija auttoi ymmärtämään tunnelukkojen vaikutuksen elämässäni ja sain työkalut siihen, että pääsin irtautumaan niiden ohjauksesta. Alkuperäinen syy ottaa yhteyttä oli narsistikaverini, mutta lopulta terapia olikin hyödyllistä ihan kaikkia elämän osa-alueita katsoen.

Nainen, 27 vuotta

Olin Tuijaan yhteydessä, kun tuntui, että pää sekoaa, jos en saa jostakin ulkopuolista apua. Lapsuusperheen narsismi piti minua otteessaan ja tuntui edelleen pilaavan elämäni. Tuija saatteli minua matkalle, jossa ymmärsin ja opin katsomaan peiliin ja löytämään keinoja keskittyä itseeni ja itseni kehittämiseen, jatkuvan narsismissa vellomisen sijaan. Peilin kääntäminen itseen olikin oikeastaan se, mitä tarvitsin, vaikka en sitä sisään vastaanotolle astellessani olisi ymmärtänyt tai oikeastaan edes halunnut. Olen vasta matkani alussa, ja takapakkeja tulee, mutta Tuija sai minut kääntämään kengät oikeaan suuntaan, että matka voi edes pikkuhiljaa alkaa ja jatkua.

Nainen, 50 vuotta

Sain terapiassa apua omien tunnelukkojeni tunnistamisessa ja ymmärrystä itseäni kohtaan. Ymmärsin tilanteeni ja sen, miten suuri vaikutus narsistisella vanhemmalla on ollut henkiseen kasvuuni. Sain myös avaimia, kuinka tunnistaa omia tunnereaktioita ja ajatuksia, ja kuinka niiden kanssa tulisi toimia. Koin saaneeni Tuijalta paljon apua, ja oli tärkeää, että kävin asioita läpi ihmisen kanssa, joka oikeasti ymmärtää narsistin toimintatapoja. Voin lämpimästi suositella terapiapalvelua ja olen erittäin kiitollinen saamastani avusta. Tästä on hyvä jatkaa.

Narsistin lapsi, 22 vuotta

varmuutta siitä ettei syypää ole aina minä, meidän suhteemme on myös niin alussa että saa tosissaan antaa paljon aikaa että tilanne muuttuu suuntaan tai toiseen. Suuri kiitos teidän tekemästä työstä, kunpa kaikki narsistien uhrit ja uhrien uudet puolisot löytäisivät teidän palvelunne.

Mies, 35 vuotta

Aloittaessani terapian Tuijan kanssa olin jumissa muutama kuukausi aiemmin päättyneen parinkymmenen vuoden mittaisen narsistisen parisuhteen pyörittelyssä., ahdistuksessa ja unettomuudessa. Keskustelu narsismin tuntevan terapeutin kanssa sekä terapian aikana tehdyt harjoitukset saivat asiat liikahtamaan. Katseeni on nyt tulevassa ja itseni kehittämisessä. Opin olemaan itselleni armollinen, keinoja kesyttää ahdistusta, tunnistamaan tunnelukkoni, tuntemaan omat arvoni, asettamaan rajani. Tunnen itseni hyväksi, minuksi. Kiitos Tuija

Nainen, 40 vuotta

Tuijan kanssa oli helppo keskustella, vaikka minulla yleensä menee aikaa luottaa uuteen ihmiseen, jotta voin olla täysin oma itseni. Minulle välittyi sellainen välittämisen tunne ja että siinä hetkessä ollaan minua varten. Lisäksi koin, että minua ymmärrettiin, vaikka minun on usein vaikea saada selitettyä tunteitani ymmärrettävästi toiselle ihmiselle. Sain myös paljon apua tunnelukkojeni työstämiseen ja ymmärrän nyt, mistä ne mahdollisesti johtuvat. Terapiakäynnit auttoivat minua myös uskomaan siihen, että riitän juuri tällaisena kuin olen. Osaan olla itselleni armollisempi ja ymmärrän, että omat tunteet on ok ja ne voi näyttää muille.

Nainen, 26 vuotta

Kiitos Tommi! Olen pyörittänyt narsismia pitkään päässäni. Olen tiennyt, etten voi muuttaa mennyttä, mutta se että ajatus olisi oikeasti siirtynyt käytäntöön on vienyt aikaa. Se että pohdimme lapsuuttani, sen omasta mielestäni ei niin myrkyllisen ihmisen vastuusta, herätti minussa prosessin, jossa vihdoin oikeasti ymmärsin, että vain minun pitää nyt muuttua. Se ettei minulla ole ollut onnellista lapsuutta – vaikka minulle on näin toisteltu, on suru, joka sisälläni säilyy varmasti ikuisesti. Sinä kuitenkin avasit empaattisesti ja kuitenkin rohkeasti eteenpäin tuuppien sen, että minusta löytyy valmius jättää mennyt taakseni ja vastuu tästä päivästä on minulla. Herättelit minut ymmärtämään niitä keinoja, josta voin löytää ”normaaliuden” mallia ja oppia siitä. Kiitos, matka on vasta alussa, mutta ainakin nyt tuntuu, että olen itsevarmempi suunnan suhteen. Kiitos että varoitit myös karikoista, joita varmasti tulee, mutta ehkä osaan nyt rohkeammin myös lukea sitä mitä ne minulle kertovat.

Nainen, 49 vuotta

Sain päätökseen viiden kerran terapiajakson. En olisi uskonut, kuinka paljon auttaa, kun pääsee juttelemaan asioista, joita toinenkin on kokenut/ kestänyt. Tuija oli loistava kuuntelemaan ja neuvomaan, miten huonoista ajatuksista pääsee eroon. Jos ja kun kohtaan elämässäni ikäviä asioita ja haluan puhua niistä, otan Tuijaan varmasti yhteyttä!

Narsistin lapsi, 21 vuotta

Esikoislapseni syntymän myötä koin tarvetta pohtia omaa suhdettani narsistiseen äitiini. Vaikka terapiajakso oli melko lyhyt, se auttoi konkretisoimaan omaa ajattelua ja löytämään tilanteeseeni realistisen perspektiivin. Olen iloinen, että löysin asiantuntevan narsismiin erikoistuneen terapeutin. Minun ei tarvinnut selittää tai perustella Tuijalle kokemaani. Tuija ohjasi taitavasti kaltoinkohtelun kokemuksen sanallistamiseen ja osasi nostaa esiin sen ytimen. Uskon, että terapiasta on hyötyä myös muille, jotka ovat joutuneet kasvotusten narsismin kanssa.

Nainen, 31 vuotta

Otin yhteyttä Tuijaan, kun olin kipuillut vaikean eron jälkimainingeissa jo yli vuoden. Tilanne oli roikkunut päälläni pitkänä varjona, ryömien yhä arkeeni ja sumentaen omaa ajatteluani. Lopulta sattuman kautta löysin Minulta Sinulle- sivuille ja myönsin itselleni jo aiemmin heränneen epäilyn, olin ollut suhteessa narsistin kanssa. Jo ensitapaamisella tajusin, että minä en todellakaan ole seonnut ja koin valtavaa helpotusta, kun joku osasi sanoittaa kokemaani hajanaisista virkkeistä ja sekavista kertomuksista. Koin välitöntä kohdatuksi tulemista ja sekä Tuijan että Tommin kanssa oli helppo puhua heti alusta alkaen. Terapiasta koin saavani apua ahdistuksen ja pelkojen käsittelyyn, armollisempaan suhtautumiseen itseeni ja rajojen asettamisen tärkeyteen.

Nainen, 35 vuotta

Kävin noin vuoden ajan terapiassa ja sinä aikana huomasin, miten aloin ihan eri tavalla kuin ennen prosessoimaan asioita ja entisenä kaikkien miellyttäjänä ja ihmisenä, joka ei ole osannut vetää kenellekään rajoja, olen alkanut pienin askelin sanomaan ”ei” ihmisille. Tuijalle on ollut erittäin helppoa puhua asioista, koen että olen voinut puhua ihan kaikesta ja vastaanotto on aina ollut erittäin empaattinen ja ymmärtäväinen. Aikaisemmissa terapiasuhteissa muiden kanssa en ole kokenut näin hyvää keskusteluyhteyttä, jonka vuoksi olen alkanut kaivautua kuoreeni enkä ole pystynyt puhumaan enää asioista. Olen myös kokenut, että Tuija on todella aidosti kiinnostunut voinnistani ja minun auttamisesta. Olen todella kiitollinen Tuijalle kaikista keskusteluista ja tehtävistä, joilla olemme työstäneet asioita.

Nainen, 32 vuotta

Otin Tuijaan yhteyttä, koska koin, että tarvitsen apua asiantuntijalta, jolla on asiantuntemusta nimenomaan narsismista. Minulla oli vaikeuksia pitää eksäni kanssa rajoja ja minulla oli syviä haavoja kokemastani lähisuhdeväkivallasta. Jo varatessa ensimmäistä aikaa, Tuija vastasi yhteydenottooni, että hän auttaa minua. Koin se tosi tärkeäksi. Välittömyys, suoraan puhuminen ja sydämellisyys auttoivat minua toipumaan ja olen terapian jälkeen osannut ylläpitää omia terveitä rajojani ja vaalia omaa hyvinvointiani sekä keskittyä kaikkeen ihanaan, mitä nykyhetkessä on!

Nainen, 29 vuotta


”Tuija antoi minulle työkaluja, joiden avulla osaan kohdata itseni armollisemmin. Sain häneltä myös kullanarvoista tukea jätettyäni aviomieheni ja sopeutuessani uuteen elämään ja uuteen minuun. Tuijasta huokuu myös lempeys ja hänen kanssaan oli todella helppoa puhua. Kiitos!”

Nainen, 26 vuotta

”Otin yhteyttä Tuijaan alun perin häiriöisen exäni vuoksi, mutta loppujen lopuksi sain terapiasta enemmän kuin olin ajatellut. Terapian alussa asetetut tavoitteet siis täyttyivät hyvin. Suuri hyöty terapiasta on ollut mm. sen ymmärtämisessä, miten kohdata häiriöinen, miten kommunikoida hänen kanssaan ja miten säilyttää oma mielenrauha erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa. Terapia myös antoi tärkeitä oivalluksia itsetuntemuksen suhteen. Olen hyvin kiitollinen saamastani avusta kaikin puolin, ja voin lämpimästi suositella tätä palvelua.”

Nainen, 36 vuotta

Ota yhteyttä

Työn luonteen vuoksi ajanvaraukset ja tiedustelut yhteydenottolomakkeella. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä